Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΙΝΗΜΑ «ξετινάζει» Πολάκη! «Τραμπούκος που χυδαιολογεί με χρυσαυγίτικο τρόπο και χαίρει της εμπιστοσύνης Τσίπρα»

«Σκληρή» απάντηση έδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, με αφορμή το χθεσινό «παραλήρημά» του κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκου, επισημαίνοντας σχετικά ότι «αποδεικνύει οτι ειναι το
ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργακη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός».
Το κόμμα του Γ. Παπανδρέου απάντησε στον κ. Πολάκη, χαρακτηρίζοντάς τον εκτός των άλλων «τραμπούκο και υβριστή, που χυδαιολογεί με τρόπο χρυσαυγίτικο», ενώ «καρφώνει» και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ότι «χαίρει της εμπιστοσύνης του».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ:
«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, αντί να ασχοληθεί με την κορύφωση της εξαθλίωσης της Δημόσιας Υγείας επί των ημερών του, με την ευκαιρία σχετικού δημοσιεύματος της Guardian, χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με τρόπο χρυσαυγίτικο κατά του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου.
Δεδομένου ότι το μοναδικό έργο που παράγει και για το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα είναι ο κατά συνήθεια τραμπουκισμός και η κατ’ επάγγελμα ύβρις, θα ήταν περιττό να περιμένουμε τον εκπολιτισμό, την απαλλαγή, ή έστω την επαναφορά του στα κανονικά του καθήκοντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου