Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Άρης: Προβάδισμα σε Γκαρσία

Η προσπάθεια του Άρη για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού κορυφώνεται και τα επόμενα 24ωρα είναι καθοριστικά για την έκβασή της. Οι περιπτώσεις είναι λίγο πολύ γνωστές. Από τη μια ο Oυρουγουανός Γκαρσία που έχει ξεχωρίσει από μια
μακρά λίστα κεντρικών αμυντικών που αγωνίζονται στο εξωτερικό και από την άλλη οι Μπαρτολίνι και Ποτουρίδης από την εγχώρια αγορά.

Όπως αναφέρει το allaboutaris.com, προβάδισμα για να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα έχει ο Γκαρσία τη δεδομένη χρονική στιγμή αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Ο Ουρουγουανός είναι σε καλή ηλικία (27 ετών), με γεμάτες χρονιές, στοιχεία που θέλει ο Αναστόπουλος στο παιχνίδι του αλλά και το μειονέκτημα ότι έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα και λογικά θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής.
Κάτι που δεν θα χρειαστούν οι άλλοι δύο που όμως, μέχρι στιγμής, αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές σύμφωνα με το allaboutaris.com. Ειδικά ο Μπαρτολίνι που έχει και πρόσφατο το... πάθημα από τον Ηρακλή, προέβαλε κάποιες παράλογες απαιτήσεις που δυσκολεύουν την απόκτησή του. Το γεγονός όμως ότι δεν τα βρήκε με τον Αστέρα Τρίπολης αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό.
Κουβέντα έγινε και με την πλευρά του Ποτουρίδη, που έχοντας κι άλλες προτάσεις, προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο από τον Άρη. Με τα σημαντικά σε αξία παιχνίδια να έρχονται, ο χρόνος μετράει αντίστροφα και η οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να παρθεί ως τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου