Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Φ.Γεννηματά: Όσοι έσκιζαν τα μνημόνια σήμερα σκίζουν τον ελληνικό λαό

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Guardian για την κατάσταση του ΕΣΥ, αλλά και τις δηλώσεις Πολάκη, ανέφερε ότι όποιος δεν έχει χρήματα
στην Ελλάδα κινδυνεύει να πεθάνει.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν υποστηρίζω ότι τα πράγματα στην υγεία ήταν όλα ρόδινα παλιότερα, όμως ήταν σαφώς καλυτέρα από σήμερα… Όποιος δεν έχει χρήματα στην Ελλάδα κινδυνεύει να πεθάνει… Έχει μειωθεί η κρατική επιχορήγηση στον ΕΟΠΥΥ και μιλάμε για αυξήσεις;»
«Λίγη ταπεινότητα, λίγη σεμνότητα… Αν δεν αναγνωρίζουν τα προβλήματα δεν θα λυθούν ποτέ, και θα γίνουν χειρότερα. Ένας νοσηλευτής για 40 ασθενείς είναι κάτι επικίνδυνο… Άμεσα υπάρχει θέμα κινδύνου της ζωής των ασθενών» , συμπλήρωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Παράλληλα, μιλώντας για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επισήμανε: «είναι ψεύτες και αναποτελεσματικοί και δέχθηκαν ‘‘μόνιμο κόφτη’’ στα τυφλά οριζόντια, παντού. Όσοι έσκιζαν τα μνημόνια σήμερα σκίζουν τον ελληνικό λαό».
Επίσης, η Φώφη Γεννηματά, αναφέρθηκε στην ανάγκη, να υπάρξει εθνική συνεννόηση: «Αν δεν πετύχουμε αυτό και περιοριστούμε σε δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, οδηγούμαστε σε μια ακόμη χαμένη χρονιά. Θα έχουμε αυτόνομη πορεία για να πιέσουμε και τους δύο να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι».
Τέλος, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για τους νέους φόρους για το 2017, δήλωσε: «ο ελληνικός θα πληρώσει ακριβά την αξιολόγηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου