Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Ήττα για τον Άρη στη Λαμία - Έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις

Ο Άρης ηττήθηκε με σκορ 1-0 στη Λαμία, στο σημαντικό παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Football League, με τον Καπνίδη να χάνει πέναλτι στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (94΄).Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, πέτυχε ο Βασιλόγιαννης στο 59΄ με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση. 

Οι "κίτρινοι" διαμαρτυρήθηκαν σε δύο φάσεις για πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ήταν στο 76΄ σε χέρι του Παπαργυρίου και το δεύτερο στο 82΄ σε κράτημα του Κοτσώνη στον Ιντζίδη για να ακολουθήσει η αποβολή του Αναστόπουλου από τον Καλογερόπουλο για τις διαμαρτυρίες του.
Τελικά στο 93΄ σφυρίχτηκε πέναλτι σε χέρι του Όμο, όμως ο Τσενάμο απέκρουσε την εκτέλεση του Καπνίδη και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.
Η Λαμία μπροστά σε 4.000 φίλους της έκανε το "7 στα 7" στην έδρα της και ανέβηκε στη 2η θέση, προσπερνώντας τον Άρη που έπεσε στην 3η. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ματς υπερίσχυσε η καλύτερη άμυνα κόντρα στην καλύτερη επίθεση.
Συνθέσεις:
ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (65΄ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (85΄ Καραγιάννης), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (35΄ Ματσούκας).
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (46΄ Τζανακάκης), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (61΄Γκαρσία), Παυλίδης, Ανάκογλου (72΄ Καπνίδης), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ίλιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου