Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Τελικός Άρης - Παναθηναϊκός σε... μισοάδειο Παλέ!

Πρωταγωνίστριες οι... νεκρές ζώνες θα είναι σε έναν ακόμα τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ. Αυτή τη φορά το Παλέ δεν θα φιλοξενήσει περισσότερους από 3.000 φίλους των δύο ομάδων, παρότι η χωρητικότητα του γηπέδου του Άρη είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ΕΟΚ, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, του Άρη και του Παναθηναϊκού, ώστε να μοιραστεί η πίτα με τα εισιτήρια του τελικού και το αποτέλεσμα ήταν... απογοητευτικό για το ίδιο το μπάσκετ!
Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει το sdna.gr, μόλις 3.000 άνθρωποι συνολικά θα παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό στην έδρα του Αρη, αφού οι δύο ομάδες θα παραλάβουν 1.100 εισιτήρια έκαστος, ενώ ακόμα παραμένει ανοικτό πόσες προσκλήσεις θα μπορεί να μοιράσει η ΕΟΚ, οι οποίες όμως μάξιμουμ θα είναι 800!
Τυπικά γηπεδούχος του τελικού θα είναι ο Παναθηναϊκός, ενώ τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά με ταυτοπροσωπία, ονομαστικές λίστες και έλεγχο ταυτότητας στην είσοδο! Αυτό ισχύει και για τις προσκλήσεις της ΕΟΚ, που θα αποφασιστεί πόσες ακριβώς θα είναι σε επόμενες συσκέψεις, με προτεραιότητα πάντως διάθεσής τους να είναι η Θεσσαλονίκη, ως η πόλη που φιλοξενεί τον τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου