Την οριακή άνοδο που είχε σηµειωθεί στις αρχές Μαρτίου στις τιµές παραγωγού για το σκληρό σιτάρι, δηλαδή τα 21-22 λεπτά το κιλό έναντι των 20 λεπτών το κιλό στα µέσα Φεβρουαρίου, προσπαθούν να ανακόψουν... τα παιδιά του Ιταλού, όπως δηλώνουν στην Agrenda παραγωγοί από την περιοχή της Θεσσαλίας.
Όπως φαίνεται, οι παραγωγοί που έχουν κρατήσει προϊόν ευελπιστώντας σε καλύτερες τιµές προς τα τέλη της εµπορικής περιόδου δέχονται πιέσεις για να πουλήσουν σε χαµηλότερες τιµές από αυτές που επικρατούν εν γένει στην αγορά. «Πριν από λιγότερο από 20 µέρες έδωσα ποιοτικό σκληρό σιτάρι µε 20 λεπτά και τώρα ενώ ακούγονται τα 21-22 λεπτά το κιλό στην αγορά, οι έµποροι λένε ότι δεν υπάρχει ζήτηση για αυτά τα επίπεδα τιµών αλλά είναι διατεθειµένοι να αγοράσουν στο εύρος των 18-19 λεπτών το κιλό», επισηµαίνει στην Agrenda ο παραγωγός Αντώνης Αντωνιάδης από τις Χαλκιάδες Λάρισας.
Όπως φαίνεται, οι παραγωγοί που έχουν κρατήσει προϊόν ευελπιστώντας σε καλύτερες τιµές προς τα τέλη της εµπορικής περιόδου δέχονται πιέσεις για να πουλήσουν σε χαµηλότερες τιµές από αυτές που επικρατούν εν γένει στην αγορά. «Πριν από λιγότερο από 20 µέρες έδωσα ποιοτικό σκληρό σιτάρι µε 20 λεπτά και τώρα ενώ ακούγονται τα 21-22 λεπτά το κιλό στην αγορά, οι έµποροι λένε ότι δεν υπάρχει ζήτηση για αυτά τα επίπεδα τιµών αλλά είναι διατεθειµένοι να αγοράσουν στο εύρος των 18-19 λεπτών το κιλό», επισηµαίνει στην Agrenda ο παραγωγός Αντώνης Αντωνιάδης από τις Χαλκιάδες Λάρισας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου