Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Σημίτης: «Η Ελλάδα είναι σε έκτακτη κατάσταση -Χρειάζεται προσφυγή στις κάλπες»

Αποτέλεσμα εικόνας«Πιστεύω ότι τώρα στην Ελλάδα είναι μια έκτακτη κατάσταση η οποία χρειάζεται μια λύση με προσφυγή σε εκλογές» ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ.

«Σχέδιο δεν πιστεύω να υπάρχει. Φοβάμαι το ατύχημα. Φοβάμαι τον τρόπο που γίνεται η διαπραγμάτευση. Η διαπραγμάτευση γίνεται επί μήνες, η αξιολόγηση δεν γίνεται και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι όσο δεν γίνεται αξιολόγηση τα πράγματα γίνονται χειρότερα» πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.
«Τόσο η ευρωπαϊκή πλευρά όσο και ελληνική πλευρά επιθυμούν να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ωστόσο υπάρχουν ορισμένα θέματα, όπως τα εργασιακά, τα οποία θέλει να ρυθμίσει η ελληνική κυβέρνηση, τα οποία όμως είναι θέματα που έχουν ρυθμιστεί με το μνημόνιο του 2012», ανέφερε ο κ.Σημίτης.
Σχετικά με την ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ ο κ. Σημίτης ανέφερε πως η Ελλάδα πέτυχε τα οικονομικά στοιχεία που ήταν απαραίτητα για την ένταξη, επικρίνοντας την ενέργεια αμφισβήτισής τους από την κυβέρνηση Καραμανλή με την απογραφή. «Η απογραφή εξευτέλισε την Ελλάδα παγκοσμίως» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.
enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου