Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Ο ΠΑΟ τούμπαρε τον ΠΑΟΚ με 2-3

O ΠΑΟΚ, γνώρισε την ήττα με 2-3 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, για την τελευταία αγωνιστική των Play Off, και κατέληξε 2ος στη βαθμολογία.Στο 20ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Ο Παναθηναϊκός, χωρίς να έχει απειλήσει πριν, κατάφερε πάντως να επανέλθει επτά λεπτά αργότερα. Στο 27′, μετά από κάθετη μπαλιά του Ρέις, ο Κλωναρίδης με σουτ νίκησε τον Μπρκιτς και έκανε το 1-1. Το σκορ και η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με δυο ομάδες φανερά ταλαιπωρημένες και κουρασμένες.

Στο δεύτερο μέρος, μετά το πέρασμα των πρώτων λεπτών, ο ΠΑΟΚ άρχισε σταδιακά να πιέζει τον αντίπαλό του ψάχνοντας το δεύτερο γκολ που θα του ξαναδώσει το προβάδισμα στο σκορ. Στο 68′, ο Ενρίκε εκμεταλλεύτηκε τη λάθος επιστροφή του Κουτρουμπή στον Βλαχοδήμο, έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ. Στο 79′, μια ολιγωρία στην άμυνα του ΠΑΟΚ έδωσε το δικαίωμα στον Λουντ να σουτάρει μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το 2-2. Ο Δικέφαλος πίεσε στα τελευταία λεπτά, στο 89′ ο Κουλούρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ, αλλα τελικά ο Μόλινς ήταν αυτός που έγραψε το τελικό σκορ στο 93′, κάνοντας με κεφαλιά το 2-3.
ΠΑΟΚ: Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (Κάνιας 77′), Ουάρντα (Χαρίσης 88′), Πρίγιοβιτς (Κουλούρης 67′).
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (Ευαγγέλου 43′), Κουτρουμπής, Κουρμπέλης, Χουλτ, Ρέις (Χατζηγιοβάνης 49′), Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνιες (Πϊσπας 88′), Μόλινς, Κλωναρίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου