Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Εθνική ομάδα του 2004 και Άρης στο πλευρό του Λεκμπέλο

Εθνική ομάδα του 2004 και Άρης στο πλευρό του ΛεκμπέλοΤην επιστράτευση όλων για την παροχή βοήθειας στον Αρτούρ Λεκμπέλο ζήτησαν σήμερα οι διοργανωτές του φιλικού αγώνα μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη με την Εθνική ομάδα του 2004, σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, απαιτείται να μεταβεί είτε στις Ηνωμένες Πολιτείες είτε στη Γερμανία για να υποβληθεί σε θεραπείες και χρειάζεται να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό για να καλυφθούν τα έξοδα. «Κάνουμε μία ακόμα προσπάθεια. Όλοι οι διεθνείς θα μας φέρουν μία φανέλα μέσω του charity idols, να μαζευτούν κάποια χρήματα, για να υπάρξει ένα σημαντικό έσοδο και από αυτό για να μαζέψουμε τα χρήματα, να κάνει ο Αρτούρ το ταξίδι στο εξωτερικό», σημείωσε ο Γιάννης Βένος.
Στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης ήταν και ο Αρτούρ Λεκμπέλο ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση του φιλικού αγώνα ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου. «Θέλω να ευχαριστήσω όλη αυτή τη προσπάθεια που γίνεται. Πρώτα τους παλαίμαχους της ομάδας. Ευχαριστώ τον κ. Βένο που τρέχουν όλο αυτό το διάστημα για να γίνει καλύτερη η οργάνωση. Όλους τους παράγοντες, τους φιλάθλους. Πολλοί παράγοντες και απλοί φίλαθλοι να βοηθήσουμε με την αγορά εισιτηρίων. Το μήνυμα που θέλω να περάσω. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι αγάπη. Αυτή την αγάπη την εισπράττω από εσάς. Κάθε μέρα θα είναι και ακόμα μεγαλύτερη. Αυτή την αγάπη θέλω κι εγώ να σας μεταφέρω», είπε μεταξύ άλλων.
Ο Κλήμης Γούναρης υπενθύμισε τον λόγο ίδρυσης του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών ο οποίος μεταξύ άλλων έχει κι αυτόν τον σκοπό. «Πριν 25 χρόνια ιδρύθηκε ο σύνδεσμος παλαιμάχων. Ο πρώτος στόχος ήταν να συναντιόμαστε και ο δεύτερος στόχος ήταν να βοηθήσουμε παλιούς συμπαίκτες μας. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από όλους, ο Βένος, 24 ώρες ασχολείται με το θέμα. Θέλουμε πέρα απότ ην δική μας κινητοποίηση να υπάρξει ενδιαφέρον από όλο τον κόσμο, να μαζέψουμε τα χρήματα, για να βρει λύση ο Αρτούρ στο πρόβλημά που έχει», είπε.
Ο Γιώργος Ζήνδρος ζήτησε από τους φιλάθλους να διαχωρίσουν την πορεία της ομάδας από τη σημασία της υποστήριξης του Λεκμπέλο. «Είναι ένας άνθρωπος μάλαμα ο Αρτούρ. Ξέρουμε ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος από την πορεία της ομάδας. Θα δέιξει την ευαισθησία ο κόσμος, ο σκοπός είναι να πάνε όλα καλά. Να στείλουμε μαζί του το μήνυμα της αγάπης. Θέλω να ευχαριστήσω και τους οργανωμένους, Super3 και Ιερολοχίτες που πήραν έναν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων. Αλλά και τους κ.κ. Μπακούρα και Παπαϊωάννου, που είναι αρωγοί της προσπάθειάς μας».
Ο Γιάννης Βένος ανακοίνωση επίσης τους παίκτες της Εθνικής του 2004 που θα είναι στο Κλεάνθης Βικελίδης: «Έχουν βγει τα αεροπορικά εισιτήρια. Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος. Βόκολος, Τσιάρτας Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, πιθανόν και ο Ζαγοράκης. Έρχεται ο Νίκος Κυζερίδης από την Γερμανία. Είναι και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι του Άρη. Κούης, Ζήνδρος, Βένος, Δράμπης, Τζιφόπουλος, Κολτσίδας, Κυζερίδης, Κατσιαρός, Τζιόλας, Χατζόγλου, Σίτσας, Σαμόλης, Μπουγιουκλης, Οικονομίδης κ.α…. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΣ που ήταν αρωγός της προσπάθειας, πριν ξεκινήσουμε. Μας ώθησε να το κάνουμε. Ο κ. Ψηφίδης έχει ιδιαίτερες ευαισθησίες σε αυτά τα ζητήματα, παρότι περνάει δύσκολα ο ΑΣ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ. Δεν θα πληρώνουν τα παιδιά που θα έρχονται με τους γονείς. Θέλουμε να έχει μία γιορταστική εικόνα το γήπεδο. Όλες οι ακαδημίες του Άρη ντυμένες στα κίτρινα. Καλούμε τον κόσμο που δεν έχουν τα παιδιά τους σε κάποια ομάδα, ντυμένα στα κίτρινα, θα μπουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να φωτογραφηθούν με τους διεθνείς της Εθνικής Ελλάδος».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου