Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Σε αναβρασμό οι αγρότες της Κρήτης -Σύσκεψη την Τρίτη για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης

Φωτογραφία: EUROKINISSIΣύσκεψη παγκρήτιου χαρακτήρα θα έχουν την Τρίτη οι αγρότες της Κρήτης με πρωτοβουλία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Χανίων με αφορμή τα νέα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση.

Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα στις αγροτοσυνδικαλιστικές οργανώσεις του νησιού να συμμετάσχουν στη σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο του Ρεθύμνου.
Στόχος της συνάντησης είναι να αξιολογηθεί η παρούσα κατάσταση αναφορικά με τα ανοιχτά ζητήματα του αγροτικού κόσμου και να καταβληθεί προσπάθεια συντονισμένης αντίδρασης, όπως αναφέρει το «cretapost.gr»
«Είδαμε ότι όσοι πιο πολλοί είμαστε και ότι όσο συντονιζόμαστε πανελλαδικά μέσα από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τόσο πιο αποτελεσματικοί είμαστε. Η επίθεση που δεχόμαστε από τις κυβερνήσεις, το ΔΝΤ και την ΕΕ απαιτεί όμως για να αντιμετωπιστεί ακόμα καλύτερη οργάνωση και συντονισμό και σε επίπεδο Κρήτης. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε όλους τους αγροτικούς και κτηνοτροφικούς Συλλόγους της Κρήτης σε σύσκεψη την Τρίτη 23 Μάη στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου