Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ο Καπνίδης έσπασε το αήττητο του Απόλλωνα Σμύρνης ΑΛΛΑ…

Ούτε σπουδαίο ντέρμπι έγινε, ούτε ο Άρης πέτυχε μια νίκη που αξίζει πανηγυρισμών. Οι κίτρινοι σταμάτησαν το σερί του αντιπάλου τους που ανέβηκαν στη Σούπερ Λίγκα με τον Καπνίδη να αποδεικνύει πως αν είχαν τη συνέπειά του αρκετοί συμπαίκτες του, η ομάδα τους θα
πετύχαινε το στόχο της.

Ο αγώνας ήταν εκ των προτέρων αδιάφορος μετά την αδυναμία του Άρη να διεκδικήσει την άνοδο μέχρι τέλους. Φάνηκε, άλλωστε το περιορισμένο ενδιαφέρον από την προσέλευση του κόσμου αλλά και τη διάθεση των παικτών εντός του αγωνιστικού χώρου.

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως το θέαμα θα ήταν μέτριο (και πολλά λέμε) με τον Άρη να έχει ως συνήθως την κατοχή και τα γνωστά προβλήματα στη δημιουργία. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να δημιουργήσει ελάχιστες ευκαιρίες απέναντι στον Απόλλωνα που με τη σειρά του ήταν κάκιστος. Η αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος που ανεβαίνει στη Σούπερ Λίγκα είχε μηδέν τελικές…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων βελτιώθηκε, είχε μια καλή ευκαιρία να σκοράρει με τον Κονέ στο 55’ αλλά και πάλι ο Άρης είχε τον έλεγχο του ρυθμού. Και αυτή τη φορά ήταν και αποτελεσματικός χάρη στον Καπνίδη (και πάλι αυτός…).

Μια εξαιρετική σέντρα του Γκαρσία, μια ακόμα καλύτερη κεφαλιά του επιθετικού του Άρη και το 1-0 στο 72’.

Και αν χρόνος υπήρχε για να γίνουν πολλά, τελικώς δεν έγινε τίποτα με τον Άρη να παίρνει τη νίκη της παρηγορίας…

Άρης: Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Χαριτωνίδης, Ταυλαρίδης, Παυλίδης, Ντούνης (79΄Ρόβας), Πίτου Γκαρσία, Καπνίδης, Τάτος (65΄Ίλιτς), Ντόγος (56΄Μπαργκάν)

Απόλλων Σμύρνης: Χιώτης, Πάνος, Δεληζήσης, Ντάσιος (87΄Πετρόπουλος), Σιατραβάνης, Αλμπάνης, Βαλεριάνος, Κονέ, Μπαρτολίνι, Κάσσος (80΄Μπαρμπόσα), Ομπόντο (80΄Περογαμβράκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου