Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Δ. Πρίφτης: Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο

Αποτέλεσμα εικόνας για πριφτης
Για τον 3ο μικρό τελικό της σειράς με την ΑΕΚ μίλησε ο προπονητής του Άρη Δημήτρης Πρίφτης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του θα κάνει ό,τι μπορεί για τη νίκη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είναι καταπονημένη και στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, κάθε απουσία έχει μεγαλύτερη σημασία. Ωστόσο, με όσα όπλα έχουμε στη διάθεσή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια» δήλωσε ο τεχνικός του Άρη, ο οποίος ολοκλήρωσε τη προετοιμασία με προβλήματα.
Απόντες ήταν ο Ουίλ Κάμινγκς (κάταγμα στα πλευρά), ο Βλάντο Γιάνκοβιτς (μέση) και ο Τζάστιν Τζάκσον (πέλμα), ενώ ο Ταντίγια Ντραγκίτσεβιτς έκανε μέρος της προπόνησης και θα ακολουθήσει την αποστολή: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη έως τώρα, όμως διάφοροι παράγοντες δε μας το επέτρεψαν. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο «Νίκος Γκάλης», ώστε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Όπως σε όλα τα ματς, ειδικά εκτός έδρας, η αμυντική προσήλωση, η αποφυγή της φθοράς από τα φάουλ, τα λιγότερα δυνατά λάθη και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα είναι τα σημεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης» κατέληξε ο Πρίφτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου