Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

ΠΑΟΚ: Φιλική νίκη επί της Ανόρθωσης στην Τούμπα

Με το πανέμορφο τέρμα του Τζάλμα Κάμπος και το αυτογκόλ του Ιβάν Μπανταλόφσκι επικράτησε με 2-0 ο ΠΑΟΚ της Ανόρθωσης, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τούμπα.Tο σκορ άνοιξε ο Ανγκολέζος μεσοεπιθετικός στο 10ο λεπτό με ένα εντυπωσιακό
σουτ έξω από την περιοχή.

Τα τέρματα του Δικεφάλου διπλασιάστηκαν έξι λεπτά αργότερα, όταν μετά από κόντρα επίθεση των γηπεδούχων, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός της μικρής περιοχής, πλάσαρε και μετά από κόντρα στο πόδι του αμυντικού των Κυπρίων, κατέληξε η μπάλα στα δίχτυα.
Δοκάρι είχε στο 33’ επίσης ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος επιχείρησε με σουτ από πολύ μακριά να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δοκάρι για την Ανόρθωση, στην προβολή της μπάλας από τον Ντόριαν Λεβέκ (50’) πάνω στην προσπάθεια να σταματήσει τον Καμαρά. Ο Γάλλος αμυντικός ήταν αυτός που δημιούργησε την πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ στο 54’, αλλά το τελείωμα του δεν ήταν καλό, με το Μάκ στο 59’ να φτάνει εκ νέου κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Χαρούς του είπε «όχι».
Από το 60’ και μετά, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές, ο Στανόγεβιτς είδε την ομάδα του και στο «4-2-3-1» περνώντας στο γήπεδο τους Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Ουάρντα και Τσίμιροτ.
Με πολλά νεύρα και άνευ λόγου αψιμαχίες και αντεγκλήσεις φτάσαμε στο τέλος του φιλικού χωρίς τίποτα να αλλάξει, καθώς στο 84’ ο Πρίγιοβιτς, με σουτ στην κίνηση και σουτ, υποχρέωσε τον Χαρούς σε μια εντυπωσιακή απόκρουση.
ΠΑΟΚ (Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λεβέκ, Κάνιας, Σάκχοφ (72’ Ουάρντα), Πέλκας (61’ Τσίμιροτ), Τζάλμα Κάμπος (72’ Μπίσεσβαρ), Μακ (72’ Πέδρο Ενρίκε), Πρίγιοβιτς.
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Χαρούς, Αρτυματάς (70’ Ντογκλάο), Σίλντενφελντ, Μπανταλόφσκι, Πράνιτς (55’ Κβέσιτς), Βίκτορ, Σειχού, Ράγιος, Παλάνκα (55’ Ματθαίου), Καρλίτος (70’ Αντρέ Άλβες), Καμαρά (84’ Οικονομίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου