Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Μήνυμα Ραγκούση για το μέλλον της Προοδευτικής Παράταξης: Η εκλογή ηγεσίας από την βάση είναι η μεγάλη ευκαιρία

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» βρέθηκε σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης.Ερωτηθείς μεταξύ άλλων, για το αν ανήκει πλέον στην Δημοκρατική Συμπαράταξη, μετά την συμμετοχή του στο συνέδριο της, και την διαγραφή του από την ώρα Αποφάσεων, ο κ. Ραγκούσης, σημείωσε με νόημα πως ανήκει
«στην προσπάθεια για την δημιουργία ενός νέου φορέα» .
«Το πρώτο που πρέπει να φτιαχτεί είναι το μητρώο μελών» τόνισε ο πρώην υπουργός, μιλώντας για το τι πρέπει να γίνει πρώτα στο νέο φορέα: η εκλογή αρχηγού ή η δημιουργία νέου κόμματος.
Μιλώντας για την κρίση και την αμφισβήτηση των πολιτών στα κόμματα της Κεντροαριστεράς, επισήμανε πως πράγματι «έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στους φορείς ή τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον χώρο, με πρώτο και καλύτερο το ΠΑΣΟΚ, γιατί φορτωθήκαμε όλη αυτή την κρίση από το 2009 στις πλάτες μας» είπε, προσθέτοντας πως «αυτό που πρέπει πρώτα να κάνουμε είναι να ανοίξουμε την πόρτα σε αυτούς τους πολίτες και να τους πούμε ότι όλα ξεκινούν από την αρχή. Η εκλογή διαδικασίας από την βάση είναι η μεγάλη ευκαιρία. Πιστεύω πάρα πολύ ότι μπορεί από αυτή την διαδικασία να γεννηθεί η επόμενη φάση της προοδευτικής παράταξης στην χώρα.»
Φυσικά, ο κ. Ραγκούσης, δεν παρέλειψε να εκτοξεύσει τα «πυρά» του στην κυβέρνηση, και σχολιάζοντας μάλιστα το νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ, έκανε λόγο για «συρραφή πελατειακών εξυπηρετήσεων και ρουσφετολογικών λογικών» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου