Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ : ΟΙ ΜΠΑΚΑΛΟΓΑΤΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ   :   Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣήμερα στην βουλή, είχαμε, μια κουρασμένη και κουραστική επανάληψη κοινοτυπιών και διχαστικών κηρυγμάτων.
Πυροτεχνήματα, πριν τις Καλοκαιρινές διακοπές.
Όλοι γνωρίζουν και πρώτος ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ, ότι το Φθινόπωρο, μετά τις Γερμανικές εκλογές, αρχίζουν τα δυσκολότερα
και επειδή δεν έχουν σχέδιο αντιμετώπισης τους, μένει μόνο η, επικίνδυνη πόλωση.
Το μόνο καινούργιο, που ακούστηκε, από τον Τσιπρα, ήταν ο "μπακαλόγατος".
Πράγματι, μπακαλική ήταν τα ΖΑΠΕΙΑ του Σαμαρά, μπακαλική και το ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, πριν τις εκλογές του Γενάρη του 2015, όπως και το ΠΑΡΆΛΛΗΛΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ, του ΤΣΙΠΡΑ, πριν τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015.
Ακόμη, πιο μεγάλη μπακαλική είναι να λέει, ότι η ανεργία εκτοξεύτηκε την περίοδο διακυβέρνησης, από το ΠΑΣΟΚ και ότι αυτός μειώνει την ανεργία.
Φυσικά και έγινε έτσι, γιατί τότε έγινε, η μεγάλη δημοσιονομική προσαρμογή, που έφερε την μεγάλη ύφεση και αυτή με την σειρά της την έκρηξη της ανεργίας.
Ο Τσιπρας, βρήκε την χώρα να έχει σχεδόν ολοκληρώσει την δημοσιονομική προσαρμογή, την μεγαλύτερη στην παγκόσμια οικονομική συνεργασία, να έχει κλείσει τον κύκλο της μακράς και μεγάλης ύφεσης και να έχει μικρή, αλλά ανάπτυξη πλέον.
Αν ήταν στην εξουσία, το 2010 και δεν συμπεριφερόταν, όπως το πρώτο εξάμηνο του 2015, που έβαλε την χώρα σε κίνδυνο, να χαθούν οι προηγούμενες θυσίες, θα έκανε ακριβώς τα ίδια.
Τα βρήκε έτοιμα και ζητάει και τα ρέστα, με τις μπακαλίστικες, συγκρίσεις του, για να ξεγελάει τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου