Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Η Sharon Stone ξέρει να παίζει με τον φακό πάντα

Η Sharon Stone ξέρει να παίζει με τον φακό πάνταSharon Stone ξέρει να παίζει με τον φακό. Φορώντας ένα μαύρο πουκάμισο, μαύρο εσώρουχο και σέξι thigh high boots λικνίστηκε σε σαγηνευτικό ρυθμό μαγνητίζοντας και παρασύροντας τον φακό. Η νεανικότητά της φαίνεται ότι είναι καλά «προστατευμένη». Οι
αναλογίες της δείχνουν μια γυναίκα που δεν έχει αφήσει το χρόνο να την αγγίξει.
Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Ιnstagram η ίδια δημοσίευσε βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισής ευχαριστώντας το team που επιμελήθηκε το ομολογουμένως σαγηνευτικό look της.
 
Πριν από λίγες ημέρες, η ίδια είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της φορώντας γαλάζιο μπικίνι και ποζάροντας πάνω σε σκάφος κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών.
Η Sharon Stone έχει δηλώσει σε συνέντευξή της για την σχέση της με τους άνδρες: «Στη φάση που είμαι, παίρνω μεγαλύτερη ικανοποίηση πνευματικά και συναισθηματικά, από ένα χαμόγελο για πχ. ένα γέλιο, μια ζεστή συζήτηση χωρίς φυσικά να απορρίπτω μια πραγματικά σέξι εμφάνιση.Ο τρόπος που μπορεί να σε κοιτάει κάποιος, αυτό που βλέπει μέσα στα μάτια σου. Που καταλαβαίνεις ότι βλέπει μέσα σου, ότι σε νιώθει πραγματικά».
Πριν από 3 χρόνια σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για το πόσο εξοικειωμένη είναι με το σώμα της στη δεκαετία που διανύει: «Το να είσαι 56 ετών είναι σαν να είσαι 32 και πάλι - σαν τότε που κυνήγαγες τα όνειρά σου και ξεκινούσες ένα καινούργιο κεφάλαιο, με τη διαφορά ότι τώρα αισθάνομαι περισσότερο σίγουρη και καθόλου φοβισμένη».
 
 
πηγη Bovary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου