Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

"Καθάρισε" στο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ - 2-0 την Ολιμπίκ

Στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε με 2-0 της Ολιμπίκ Ντόνεσκ στην Τούμπα.Το σκορ άνοιξε με όμορφη ατομική ενέργεια στο 24ο λεπτό ο Ρόμπερτ Μακ, ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα μετά την
επιστροφή του στον Δικέφαλο.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Γκόικο Τσίμιροτ με ένα σουτ «οβίδα» από τα 30 μέτρα, εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στους «ασπρόμαυρους».
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ βγήκε στο γήπεδο πιο χαλαρός και παρουσίασε σημάδια αδράνειας στο ανασταλτικό κομμάτι του, αφήνοντας έτσι χώρο στους «Ουκρανούς» να δημιουργήσουν φάσεις. Ωστόσο έχασε κλασσικές ευκαιρίες με τους Μπίσεσβαρ, Mακ,  Πρίγιοβιτς, Πέλκα για να διευρύνει το σκορ.
Το σκορ παρέμεινε ως είχε και οι «ασπρόμαυροι» προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα μάθουν στην αυριανή κλήρωση τον αντίπαλό τους .
ΠΑΟΚ (Στανόγεβιτς): Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας (Σάχοβ 72΄), Μπίσεσβαρ (Ενρίκε 66΄), Κάμπος (Πέλκας 81' ), Πρίγιοβιτς, Μακ.
Ολιμπίκ Ντόνετσκ (Σανζάρ): Μαχαράτζε, Λουκιαντσούκ (Μιχουνόβ 46΄), Κράβτσενκο, Σαμπάνοβ, Νιεμτσανίνοβ, Μπογκντάνοβ, Τσιμπαλιούκ, Σεστακόβ, Χομουτόβ (Σόντεϊ 60' ), Μοχά, Μπιλένκι (Μιχαλιόβ 71΄).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου