Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Νέο συμβόλαιο σε Σόουζα προσφέρει ο Άρης

Την ώρα που το μέλλον του Ούγκο Σόουζα στον Άρη παραμένει αβέβαιο, οι «κίτρινοι» πρότειναν στον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.Ο Ούγκο Σόουζα δεν ακολούθησε την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στη Νάουσα,
γεγονός που ενίσχυσε τα σύννεφα όσον αφορά την παραμονή του Πορτογάλου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, φαίνεται ότι τελικά ο Σόουζα παρέμεινε στη βάση προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με το Θόδωρο Καρυπίδη ώστε να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Στο ραντεβού που έγινε μεταξύ των δύο ανδρών ήταν παρών και ο εκπρόσωπος του Σόουζα Ίλια Ίβιτς, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να εκφράζει την επιθυμία να μην αγωνιστεί στη Football League προτείνοντας μάλιστα στον Άρη να μείνει ελεύθερος και μπει στο συμβόλαιό του ρήτρα μεταπώλησης 50% σε όποιο σύλλογο της Σούπερ Λιγκ επρόκειτο να μεταγραφεί.
Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρίνων» απέρριψε την προοπτική αυτή και προσέφερε στον 25χρονο αμυντικό νέο τριετές συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους και πλέον αναμένεται η επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη προκειμένου οι συζητήσεις να προχωρήσουν περισσότερο με σκοπό να προκύψει οριστική εξέλιξη τις επόμενες ημέρες.
Πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου