Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Γεννηματά: "Δεν φοβάμαι κι ας δέχθηκα μπούλινγκ για την ταυτότητα φύλου"

Γεννηματά: Οι επιθέσεις με κάνουν πιο δυνατήΣτην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ βρέθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.
Μέσα σε όλα, η κα. Γεννηματά εστίασε στην κριτική
που δέχθηκε σχετικά με την αλλαγή φύλου στα 15 απάντησε: «Δεν θα κρίνω κανέναν συνυποψήφιο, με ενδιαφέρει η ενότητα του χώρου». Μίλησε, όμως, για μπούλινγκ με στόχο την ίδια «και από αριστερά και από δεξιά» και ανέφερε χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων που στηρίζουν την κυβέρνηση ή την αξιωματική αντιπολίτευση.
Όσον αφορά στην επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς και στην εκλογή ηγεσίας του νέου φορέα, η Φώφη Γεννηματά επισήμανε χαρακτηριστικά: «Δε φοβάμαι κανέναν, δε δίνω μία μάχη για να τη χάσω».
Επίσης, τάχθηκε υπέρ του νέου και ενιαίου φορέα αλλά ξεκαθάρισε πως στις ερχόμενες εκλογές ο ήλιος θα υπάρχει δίπλα στο νέο σήμα
«Εγγυάμαι την ενότητα, το κάθε κόμμα θα αποφασίσει το μέλλον του, το ΠΑΣΟΚ πρωτοστατεί στην προσπάθεια ενοποίησης» προσέθεσε.
«Προσπαθεί να μπει στα χωράφια μας, αλλά ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την κεντροαριστερά» σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση για τις σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μετά την ενότητα θα ακολουθήσει το άλμα για την κεντροαριστερά. Οι συσχετισμοί θα αλλάξουν, σε κάθε περίπτωση η χώρα όμως η χώρα χρειάζεται συνεργασίες και μετά τις εκλογές θα πρέπει να δούμε τα κοινά μας σημεία» επισήμανε σχετικά με τα σενάρια της επόμενης μέρας. «Η χώρα έχει ανάγκη από εθνικό σχέδιο» κατέληξε η κα. Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου