Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

H Φώφη σε γεμάτες αίθουσες !! και το νέο… Carmina Burana

Είναι κάτι που το αναγνωρίζουν φίλοι και αντίπαλοι σε αυτήν την εσωκομματική αναμέτρηση:
Οι συγκεντρώσεις της Γεννηματά είναι ξεκάθαρα μεγαλύτερες.

Όμως αυτό το στοιχείο τείνει να εξελιχθεί σε κάτι άλλο. «Η μαζικότητα των συγκεντρώσεων σε κάποιες περιπτώσεις θυμίζει παλιές καλές εποχές», λένε συνεργάτες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ που την ακολουθούν σε όλη την Ελλάδα. Όπως αναφέρουν δεν περίμεναν και οι ίδιοι αυτό το φαινόμενο.

Μάλιστα, στο ξεκίνημα στον σχεδιασμό των περιοδειών κάποιοι  επιτελείς τής είχαν εισηγηθεί μια καμπάνια τύπου 2014, με συγκεντρώσεις σε μικρές αίθουσες και αποκομμένες από την καθημερινότητα της πόλης.
Η Γεννηματά επέμεινε σε μια εξωστρεφή  περιοδεία με μεγάλες αίθουσες, ανάμιξη με τους πολίτες και την καθημερινότητα τους. «Θα βρεθούμε ξανά με τους πολίτες ! Η εποχή των 4 τειχών τελείωσε οριστικά», αναφέρει συνεργάτης της κας Γεννηματά ο οποίος τονίζει ότι «δικαιώνεται καθημερινά αυτή η επιλογή» και επισημαίνει τα εξής: «Το κλίμα είναι πλέον εντελώς διαφορετικό. Ο κόσμος επιστρέφει και γεμίζει τις αίθουσες και η Γεννηματά σαρώνει του δρόμος της αγοράς κάθε πόλης που πάμε. Έχει ένα εντυπωσιακό κλίμα υποδοχής όπου και να πάμε. Την χαιρετάνε με θερμή, βγάζουν selfies και θέλουν όλοι να μιλήσουν μαζί της».

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή επική μουσική που θυμίζει… carmina burana.
Αυτό το κομμάτι πλέον ξεκινά λίγα δευτερόλεπτα πριν μπει στις συγκεντρώσεις της η κα Γεννηματά και πλέον αποτελεί… σήμα κατατεθέν!

Όσο για το όνομα του συγκροτήματος του «never back down», όπως λέει συνεργάτης της προέδρου «θα θυμίζει πάντα που ήταν το ΠΑΣΟΚ όταν το ανέλαβε η κα Γεννηματά: ‘’Two steps from hell”». «Οι γεμάτες αίθουσες ας μη κάνουν κανένα να το ξεχνάει…», συμπληρώνει με νόημα!

πηγη the caller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου