Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

«Γιώργο θερμά συγχαρητήρια!»: Γεννηματά συγχαίρει Παπανδρέου για βράβευση από ILA

Την απόφαση της International Leadership Association (ILA) να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας τον Γιώργο Παπανδρέου σχολίασε η Προέδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργός και η παράταξη μας  έδωσαν σκληρό αγώνα να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη... Γιώργο θερμά συγχαρητήρια» αναφέρει μέσα σε όλα η κα. Γεννηματά στο κλείσιμο της δήλωσης της.
Ακολουθεί ολόκληρη η σχετική ανακοίνωση:

Η απόφαση της International Leadership Association να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον Γιώργο Παπανδρέου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και το Διεθνές Σοσιαλιστικό Κίνημα. Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργός και η παράταξη μας  έδωσαν σκληρό αγώνα να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
Αν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στέκονταν στο ύψος των ευθυνών τους, η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει ξεπεράσει την κρίση.
Η Εθνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνής διαδρομή του Γιώργου Παπανδρέου, ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών,  αποτελεί διαρκή συμβολή στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων  της παγκοσμιοποίησης, της άμβλυνσης των ανισοτήτων, της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου