Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

"Απόδραση" από τα Τρίκαλα για τον Άρη με γκολάρα του Παυλίδη στο 90΄!

undefined
Με ένα καταπληκτικό γκολ του Χαράλαμπου Παυλίδη στο 90΄, ο Άρης "δραπέτευσε" από το δημοτικό γήπεδο τωνΤρικάλων με μία πολύ σπουδαία νίκη (0-1) επί του ΑΟΤ, κάνοντας το "δύο στα δύο" στη Football League.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, Τρίκαλα και Άρη δεν πρόσφεραν αξιόλογο θέαμα, δημιουργώντας ελάχιστες αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, σε ένα ματς με πολλές δυνατές μονομαχίες και μέτριο ρυθμό. Μάλιστα, όσο κυλούσαν τα λεπτά και ο αγώνας έφτανε στο τέλος του, αμφότερες οι ομάδες έδειχναν να... συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.
Ωστόσο, ο Παυλίδης είπε την... τελευταία λέξη με τη συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού και αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή για τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος τον έβαλε στην αναμέτρηση στο 79ο λεπτό. Ο μέσος των "κιτρινόμαυρων" βρέθηκε στην περιοχή των Τρικάλων στο 90΄ και έπιασε ένα τρομερό σουτ από αριστερά στην απέναντι γωνία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Χάρισε έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του σε μία πολύ δύσκολη έδρα, με τον Άρη να συνεχίζει με το 2Χ2 στη Football League.
Συνθέσεις:
Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Aποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62΄Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Μίλιεβιτς (71΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός
Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μουμίν, Νίκιτς (51΄Ιντζόγλου), Πασάς, Κάσσος (74΄Μπαργκάν), Πλατέλλας (79΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου