Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Άρης να... γουστάρεις! Πήρε διπλό ανόδου στη Δράμα με ανατροπή!

undefined
Ο Άρης έχει βαλθεί να... τρελάνει κόσμο! Με νέα ανατροπή σε πολύ κρίσιμο παιχνίδι, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πέρασε νικηφόρα από τη Δράμα επικρατώντας της Δόξας με σκορ 2-1. Διατήρησε έτσι το απόλυτο νικών στο φετινό πρωτάθλημα,
διευρύνοντας το σερί στο εντυπωσιακό "7 στα 7" σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Football League.

Οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας +5 βαθμούς διαφορά από την Παναχαϊκή που τους ακολουθεί στην 2η θέση, ενώ αύξησαν τη διαφορά τους από την Δόξα Δράμας στους +8 βαθμούς. Το σημαντικό, βέβαια, είναι ότι σε ακόμη ένα δύσκολο τεστ απέδειξαν την ανωτερότητά τους, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πείθοντας ότι αποτελούν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο.
Ο αγώνας στο γήπεδο της Δράμας θύμισε... Super League. Δύο ιστορικές ομάδες, γεμάτες κερκίδες με 2.000 φίλους του Άρη να δίνουν βροντερό "παρών" και εξαιρετική ατμόσφαιρα. Το ματς είχε πάθος, ένταση, νεύρα, καλό ρυθμό, φάσεις και γενικότερα στιγμές που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι ανόδου. 
Στο 18ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Διαμαντόπουλο ως οφσάιντ, όμως η υπόδειξη ήταν λανθασμένη (όπως φάνηκε στο τηλεοπτικό ριπλέι) καθώς ο επιθετικός του Άρη έφυγε από κανονική θέση στο ξεκίνημα της φάσης, καλυπτόμενος από τους αμυντικούς των γηπεδούχων. Στο 28΄ ο Κάσες άνοιξε το σκορ. Ο Ισπανός σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Δεληζήση και άλλαξε πορεία, καταλήγοντας στα δίχτυα του Καντιμοίρη που δεν είχε περιθώρια αντίδρασης. Στο 41΄ οι Δραμινοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ, με κεφαλιά του Ματσούκα που πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι. 
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πίεσε και έφερε το ματς στα ίσα στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησε. Στο 60΄ ο Διαμαντόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή θέση εντός της περιοχής, έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Μπαργκάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου