Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Γιώργος Ελενόπουλος: Καταλυτικός ο ρόλος του «Κινήματος Αλλαγή» στο πολιτικό τοπίο της χώρας

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος ΕλενόπουλοςΤην αισιοδοξία του για την πορεία του «Κινήματος Αλλαγή» μετά το συνέδριο του προσεχούς Μαρτίου, εξέφρασε ο συντονιστής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος ΕλενόπουλοςΟ κύριος Ελενόπουλος βρέθηκε στην Πάτρα, με αφορμή εκδήλωση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ  στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μιλώντας στο tempo24.gr ο κ. Ελενόπουλος αναφέρθηκε στον καταλυτικό ρόλο που καλείται να παίξει στο πολιτικό σκηνικό της χώρας το «Κίνημα Αλλαγής» , αλλά και στο θέμα των μετεκλογικών συνεργασιών.
Ο Συντονιστής του Κινήματος του Γιώργου Παπανδρέου, μίλησε για την ανάγκη να εντοπιστεί το πρόβλημα και να βρεθούν οι παθογένειες που οδήγησαν στην κρίση. «Η προοδευτική αλλαγή της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Ελενόπουλος, είναι ο σκοπός και η προσπάθεια που καταβάλλουν τα κόμματα και οι κινήσεις που συμμετέχουν στο Κίνημα Αλλαγής. Αν δεν γίνει σοβαρή συζήτηση και προσπάθεια για την αλλαγή της χώρας τότε οι κρίσεις θα επανέρχονται ως συστημικά φαινόμενα.
Το Κίνημα Αλλαγής θα διαμορφώσει τις πολιτικές εξελίξεις, τόνισε ο κύριος Ελενόπουλος και ο στόχος είναι το Κίνημα Αλλαγής να αποτελέσει τον καταλύτη των εξελίξεων, για να αλλάξει η πορεία της χώρας.
Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου