Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Προσχώρησε στη ΔΗΣΥ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Καρράς -Από την Ενωση Κεντρώων

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Καρράς προσχώρησε στη ΔΗ.ΣΥ. -Φωτογραφία: ΔΗ.ΣΥ.Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε ως συνεργαζόμενος ο ανεξάρτητος βουλευτής της Β' Αθηνών και πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Καρράς.

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε μαζί του και συμφώνησαν να ενταχθεί ο Γ. Καρράς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗ.ΣΥ ενώ θα συμμετάσχει και στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, τον Μάρτιο.
Ο βουλευτής είχε ανεξαρτητοποιηθεί από τον Νοέμβριο του 2016 από την Ενωση Κεντρώων. Το «φλερτ» με το ΠΑΣΟΚ, είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο Γ. Καρράς είχε εκφραστεί δημόσια υπέρ της Φώφης Γεννηματά για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.
Σε δήλωσή του ο Γιώργος Καρράς αναφέρει:
Ο χώρος του προοδευτικού κέντρου που στόχο έχει την οικονομική ανάπτυξη και την αναδιανομή πόρων υπέρ του κοινωνικού κράτους, πρέπει να εκφραστεί από ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις. Και αυτό γιατί οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της Κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας.Με το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας.
Από την άλλη η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει τα προβλήματα.
Η «Φωνή Δημοκρατίας» που έχω την τιμή να ηγούμαι, ιδρύθηκε για να εκφράσει τις αρχές του προοδευτικού κέντρου και επιδιώκει συγκλίσεις με συγγενείς δυνάμεις, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα στη Βουλήκαι στην κοινωνία.
Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής»από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης», προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μία εποικοδομητική πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου