Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Πασχάλης Τόσιος : Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια, τόλμη και ανοιχτή ψυχή για την επανένωση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης"

Αποτέλεσμα εικόνας για Πασχάλης ΤόσιοςΤο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα πρέπει να σημάνει το τέλος των προσωπικών στρατηγικών και της απαρχής της στοχευμένης προσπάθειας για την ενότητα. Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε με ειλικρίνεια, τόλμη και ανοιχτή ψυχή για την επανένωση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, την οποία έχουμε χρέος να υπηρετήσουμε ταπεινά και με θάρρος , εκπληρώνοντας το πατριωτικό μας καθήκον.

Οι προοδευτικοί πολίτες με τη συμμετοχή σε αυτό το συνέδριο  στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της πολιτικής και   της προοδευτικης παράταξης .Μια απάντηση σε όσους συστηματικά τα τελευταία χρόνια, υπηρετώντας ακροδεξιές αντιλήψεις και συγκεκριμένα συμφέροντα επιδίωξαν και επιδιώκουν να απαξιώσουν τη συνεισφορά της Παράταξής μας στην πορεία της χώρας.

 

Στο διάστημα αυτό οφείλουμε να ανασκουμπωθούμε και να δουλέψουμε για την εκπόνηση ενός ρεαλιστικού προγράμματος που θα απαντά με παρρησία στις κρίσιμες και επιτακτικές ανάγκες της κοινωνίας, των νέων ανθρώπων, της αγροτιάς,των μισθωτών, των άνεργων πολιτών αλλά και των επιχειρηματιών. Όλων εκείνων που αγωνιούν και αγωνιζονται, προσβλέποντας πάλι με ελπίδα στη δημοκρατική παράταξη. Αυτή την ελπίδα οφείλουμε να κρατήσουμε σήμερα όλοι ζωντανή.
Η ψυχη της Παράταξης, είναι αυτή η συμμετοχή , εντολή και παρακαταθήκη για όλους μας, με πρώτη τη Φώφη Γεννηματά. Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όλοι μαζί Θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου