Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Χάρης Τζίνεβης : Χωρίς σχέδιο , θέλεις σχεδία......


Αποτέλεσμα εικόνας για χαρης τζινεβης
Είκοσι λεπτά έντονης βροχόπτωσης και χαλαζόπτωσης αρκούσαν για να φανερώσουν τις ανοργάνωτες δομές της Θεσσαλονίκης. Για δεύτερη φορά σε συντομο χρονικό διάστημα, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είναι πολίτες β' κατηγορίας.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία είναι αρμόδια για τα αντιπλημμυρικα έργα, δεν έχει προχωρήσει στην υλοποίηση μισού έργου από το 2011 και μετά, ενώ υπήρχαν οι πόροι. Τμήμα του κεντρικού αποχετευτικού αγωγού δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί (θα έπρεπε να έχει τελειώσει το 2014) με αποτέλεσμα την υπερχείλιση του αποχετευτικού συστήματος. Η ΕΥΑΘ αρνείται να αποφράξει και να καθαρίσει τα φρεάτια, ενώ οι συνεχόμενες και διαρκείς διακοπές νερού στην πόλη συνεχίζονται.
Για πόσο, όμως, η Θεσσαλονίκη θα συνεχίζει με το ίδιο ανύπαρκτο σχέδιο; Ως πότε οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα ταλαιπωρούνται και θα αντιμετωπίζονται κατά αυτόν τον τρόπο; Υπάρχει κανείς που μπορεί να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματα αυτά; Οι ευθύνες είναι εμφανείς και οι ιθύνοντες ανίκανοι να τις αντιμετωπίσουν.

Τζίνεβης Χάρης,
Πολιτικός Επιστήμονας, Αν. Γραμματέας ΔΟ ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς, Υπ. Οργανωτικού Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ά Θεσ/νικης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου