Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Μανιάτης: Ή θα ισχυροποιηθεί η Κεντροαριστερά με αυτόνομη πολιτική παρουσία, ή δεν θα υπάρξει

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιάννης Μανιάτης.«Η Κεντροαριστερά, το προοδευτικό Κέντρο, ή θα ισχυροποιηθεί με αυτόνομη πολιτική παρουσία ή δεν θα υπάρξει, χαμένη στη μαύρη τρύπα του αριστερού λαϊκισμού», τονίζει ο Γιάννης Μανιάτης.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σε συνέντευξή του στα «Νέα», χαρακτήρισε ορθότατη και αναγκαία την πρόσφατη παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά, καθώς «εκφράζει το ηγετικά αυτονόητο και το στρατηγικά συμφωνημένο. Οι 210.000 πολίτες έχουν δώσει την κεντρική εντολή να υπάρξει αυτόνομη παράταξη, αυτόνομη πολιτική, αυτόνομη προοπτική».
Αναφερόμενος στη δημόσια διένεξη ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο κ. Μανιάτης κάνει λόγο για «αναγκαίο κόστος της ιδεολογικής και πολιτικής ενοποίησης» και προκρίνει την ανάγκη «να φύγουμε επειγόντως μπροστά». «Η πολιτική εξωστρέφεια», προσθέτει, «είναι ο μόνος βιώσιμος δρόμος για την παράταξη».
Τέλος, σημειώνει ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκλογική λεηλασία του Κινήματος Αλλαγής, ενώ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι «η πολιτική του έχει βλάψει την πατρίδα, έχει ηττηθεί ηθικά και πρέπει να ηττηθεί και στρατηγικά στις επόμενες εκλογές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου