Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ο Ανσαριφάρντ σταμάτησε την Πορτογαλία στο φινάλε

Ο Ανσαριφάρντ σταμάτησε την Πορτογαλία στο Ï†Î¹Î½Î¬Î»ÎµΗ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του «ερυθρόλευκου» Καρίμ Ανσαριφάρντ χάρισε στο Ιράν το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Πορτογαλία (1-1), αλλά τίποτα παραπάνω, καθώς οι Ιρανοί δεν κατάφεραν να προκριθούν στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το σκορ για τους Πορτογάλους άνοιξε στο τέλος του ημιχρόνου ο Κουαρέσμα, που μετά από ωραίο συνδυασμό βρήκε χώρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και σούταρε εντυπωσιακά με το εξωτερικό, στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία, όπου ο Ιρανός γκολκίπερ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.
Μάλιστα, οι Πορτογάλοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως ο Μπεϊρανβάντ κατάφερε να αποκρούσει το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Πορτογάλοι θα έπαιρναν τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο, στο τέλος του αγώνα οι Ιρανοί ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Σεντρίκ και ο διαιτητής, αφού συμβουλεύτηκε το VAR, το καταλόγισε, με τον Ανσαριφάρντ να εκτελεί εύστοχα.
Με το 1-1 οι Πορτογάλοι έχασαν την πρώτη θέση στον 2ο Όμιλο, την οποία κατέλαβε η Ισπανία, ενώ το Ιράν έμεινε εκτός συνέχειας. Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την πρώτη του 1ου Ομίλου, Ουρουγουάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου