Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Γκέλαρε στην πρεμιέρα του Μουντιάλ η Γερμανία - Ηττήθηκε από το Μεξικό

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χίρβινγκ Λοσάνο ο οποίος πέτυχε ένα όμορφο γκολ στο 37', το Μεξικό επικράτησε με 1-0 της Γερμανίας και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Σε ένα παιχνίδι που στη μεγαλύτερη διάρκειά του είχε καλό ρυθμό, τα «πάντσερ» δημιούργησαν αρκετές φάσεις στα καρέ του Μεξικό, έπεσαν όμως σε έναν καταπληκτικό Οτσόα, ο οποίος πραγματοποιώντας ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του και συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη νίκη του Μεξικό.
Απο την άλλη η ομάδα του Μεξικό ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης προήλθε από μια τέτοια φάση: Ο Τσιτσαρίτο βρήκε ωραία τον Λοθάνο μέσα στην περιοχή που «χόρεψε» τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε σωστά τον Νόιερ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Παρά το γεγονός πως η Γερμανία προσπάθησε μέχρι το τέλος να πετύχει κάποιο γκολ και να φέρει το ματς στα ίσα, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με το Μεξικό να παίρνει μια σπουδαία νίκη και να αποκτά σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν και η είσοδος του αρχηγού του Μεχικό, Ράφα Μάρκες, ο οποίος αγωνίζεται σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου