Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

Πάρις Κουκουλόπουλος : Η περίοδος της "αθωότητας" εχει λήξει προ πολλού για την κυβέρνηση Τσιπρα-Καμμένου,αν ποτέ υπηρξε,αλλα για το Σπιρτζη τέτοια περίοδος δεν υπηρξε ποτε

Ο υπουργός Σπιρτζης δήλωσε σημερα οτι θα ελεγχθούν όλες οι οικοδομικες άδειες στο Μάτι και όπου χρειαστεί θα γκρεμιστούν αυθαίρετα.
Άξιος ο μισθός του ως υπουργός της τραγικής κυβέρνησης Τσιπρα-Καμμένου,αλλα ο Σπιρτζης δεν μπορεί να παριστάνει τη μωρή

παρθένο.
14 χρόνια διετέλεσε μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου-ΤΕΕ εκ των οποίων τα 4,5 χρόνια προεδρος.
Προχθές συμπλήρωσε ακριβώς 3,5 χρόνια υπουργός και μεταξυ των άλλων υπέγραψε και το νόμο 4495/17 περί τακτοποίησης αυθαιρέτων της κυβέρνησης του (ΦΕΚ 167/Α/3-11-2017).
Εάν πραγματικά στα αυθαίρετα οφειλεται μέρος έστω της τραγωδίας στο Μάτι τότε ο Σπιρτζης έπρεπε ήδη να εχει παραιτηθεί αντί να περιφέρεται στα κανάλια.
Εάν πάλι δεν εχει καμία αρμοδιότητα επι των αυθαιρέτων ας μας πει ποιοι ειναι οι υπεύθυνοι αντί να παριστάνει τον μπουλντόζα πάνω στα αποκαΐδια της τραγωδίας.
Εάν τέλος ολα αυτά γίνονται και λέγονται για την επικοινωνία και την αποποιηση των ευθυνών της κυβέρνησης τότε ας αντιληφθεί οτι συμμετέχει ενεργά στη συγκάλυψη ενος αποτρόπαιου εγκλήματος.
Η περίοδος της "αθωότητας" εχει λήξει προ πολλού για την κυβέρνηση Τσιπρα-Καμμένου,αν ποτέ υπηρξε,αλλα για το Σπιρτζη τέτοια περίοδος δεν υπηρξε ποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου