Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Ντε Μπιάζι: Μπορεί να βοηθήσει τον Άρη ο Μπάσα

Το αγωνιστικό προφίλ του Μιγκιέν Μπάσα που βρίσκεται μια... ανάσα από τον Άρη, σκιαγράφησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι.Για τον Μιγκιέν Μπάσα, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον Άρη και τα προτερήματα
που έχει σαν παίκτης, μίλησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλβανίας, Τζιάνι Ντε Μπιάζι, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον Arena Fm 89,4:
Για τον Μίτζεν Μπάσα: “Πρόκειται για έναν μέσο με μεγάλη αίσθηση του χώρου. Ικανός και στο χαμηλό και στο ψηλό παιχνίδι. Με εμπειρία και προσωπικότητα και μπορεί να προσφέρει πολλά σε κάθε ομάδα”.
Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον Άρη στο ελληνικό πρωτάθλημα: “Μπορεί πολύ εύκολα να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και να βοηθήσει τον Άρη. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και είναι πολύ καλός τόσο με την μπάλα όσο και με τις κινήσεις που κάνει στον κενό χώρο”.
Για το Μουντιάλ: “Θεωρώ ότι η Γαλλία ήταν η ομάδα που δίκαια κατέκτησε την διοργάνωση. Ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα, κάτι που φάνηκε και στον τελικό. Η Κροατία ήταν καλύτερη ως ομάδα, όμως η Γαλλία βρήκε τον τρόπο να σκοράρει και να κερδίσει. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο και το πέναλτι, το οποίο θα μπορούσε να μην το δώσει ο διαιτητής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου