Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Οργισμένη η Αλεξία Μπακογιάννη για τη μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα

Οργισμένη η Αλεξία Μπακογιάννη για τη μεταφορά του Δημήτρη ΚουφοντίναΟργισμένη ήταν η αντίδραση της Αλεξίας Μπακογιάννη, κόρης του δολοφονημένου από τη 17 Νοέμβρη, Παύλου Μπακογιάννη, στην απόφαση για μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η κ. Μπακογιάννη σημείωσε: «Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά» και πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα» .
Όπως είπε, μάλιστα, «κι εγώ έχω ένα αίτημα στον Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί».
«Για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια "τούρτα" των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας» συνέχισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας πως «μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές».
Έντονη ήταν η αντίδραση στην απόφαση τόσο του Κυριάκου Μητσοτάκη όσο και της Ντόρας Μπακογιάννη. Το υπουργείο Δικαιοσύνης απαντά «ότι τηρήθηκε απολύτως η νομιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου