Για την αναμέτρηση της Δευτέρας (27/8) κόντρα στην Λαμία μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα, ο οποίος αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όλα όσα είπε στην κάμερα της ΠΑΕ Άρης:

"Εγώ τις πρώτες μέρες μίλησα με τους παίκτες και τους είπα ότι δεν είμαστε μια καλή ομάδα για το επίπεδο της Superleague αυτή τη στιγμή, αλλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα οι φιλοδοξίες μας θα είναι και είναι διαφορετικές. Είμαστε μια φιλόδοξη ομάδα που πρέπει να είναι ανάμεσα στις πρώτες θέσεις. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε και με όλο το σεβασμό απέναντι στη Λαμία, έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε.
Είμαι πολύ αισιόδοξος σε ότι αφορά τις πιθανότητες μας γιατί βλέπω την ομάδα να βελτιώνεται κάθε μέρα. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις μια ομάδα με αυτό τον τρόπο γιατί έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες και ειδικά τις τελευταίες μέρες, αυτό δεν είναι εύκολο. Οι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται στον τρόπο παιχνιδιού μας ενώ οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν εδώ και τη προηγούμενη σεζόν είναι πολύ σημαντικοί γιατί βοηθούν στη προσαρμογή των νέων. Αυτή τη στιγμή είμαστε μια ομάδα που μπορεί και οφείλει να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο.
Στην Ισπανία, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι οι ομάδες μου προσπαθούν πάντα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουν μέσω της κατοχής της μπάλας και του ωραίου ποδοσφαίρου. Περιμένω το ίδιο και από αυτή την ομάδα, γιατί είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε για αυτόν το σκοπό. Να παίζει καλό ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τους οπαδούς μας και να κερδίζει.
Ναι, η ομάδα είναι έτοιμη. Βέβαια, υπάρχουν 2-3 ποδοσφαιριστές που ήρθαν τελευταία και δεν βρίσκονται στο 100% αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Επίσης, δε μ' αρέσει να σκέφτομαι αν παίζουμε εντός ή εκτός έδρας. Ούτε αυτό έχει σημασία. Το παιχνίδι παίζεται πάντα μέσα στις γραμμές. Υπάρχει ένα στάδιο με έναν αγωνιστικό χώρο και οφείλουμε κάθε φορά να παίζουμε έχοντας τις ίδιες ιδέες και σκεπτόμενοι πως θα κερδίσουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη για αυτό".
Δείτε το σχετικό βίντεο: