Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Άρης: Περιμένει τον Ολυμπιακό για Μαρτίνες

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά για τον Άρη η περίπτωση του Νίκο Μαρτίνες η οποία απασχολεί τους "κίτρινους" εδώ και δυο χρόνια.

Ο 30χρονος αργεντίνος βρίσκεται στη λίστα των παικτών του Ολυμπιακού που δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς και προπονείται στου Ρέντη μαζί με τους υπόλοιπους που δεν βρίσκονται στα πλάνα και παράλληλα περιμένει να τον καλέσει ο Ολυμπιακός για να λύσει το συμβόλαιό του.
Ο Άρης τις τελευταίες μέρες επανήρθε πολύ ζεστά για την απόκτησή του αφού... κολλάει με τη φιλοσοφία που έχει φέτος η ομάδα και μπορει να βοηθήσει παίζοντας είτε στις πλευρές είτε στον άξονα σε διάταξη 4-2-3-1. Εσχάτως μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε την απόκτηση ενός ακόμη πλαγιου επιθετικού και ο Μαρτίνες πληροί τις προυποθέσεις και ταυτόχρονα δίνει στην ομάδα και το βάθος που χρειάζεται στον πάγκο της, οδηγώντας τον 65χρονο στην απόφαση να συναινέσει για την απόκτησή του. Θυμίζουμε ότι ο Μαρτίνες αποτελεί διακαή πόθο του Καρυπίδη εδώ και δυο χρόνια.
Ο παίκτης που πέρσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λεμεσού είναι μάλιστα διατεθειμένος να μειώσει αρκετά τις απαιτήσεις του για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου