Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΘ: Η ομιλία Μητσοτάκη σε φωτογραφίες

Φωτογραφία: IntimenewsΟ Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Σάββατο στη ΔΕΘ το σχέδιό του για την Ελλάδα, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το «παρών» έδωσαν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και, φυσικά, οι παραγωγικοί φορείς της Βορείου Ελλάδος.
Το κλίμα στο Βελλίδειο ήταν ιδιαίτερα θερμό, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί εκ των παρόντων εθεάθησαν με βεντάλιες, ενώ ακόμα και ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε το μαντίλι του για να σκουπίσει τον ιδρώτα του.
Δείτε φωτογραφίες από το συνεδριακό κέντρο: 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία τουΟ Κυριάκος Μητσοτάκης ανεβαίνει στο βήμα για να εκφωνήσει την ομιλία τουΚώστας Καραμανλής και Ντόρα Μπακογιάννη τα λένε λίγο πριν την έναρξη της ομιλίαςΚώστας Καραμανλής και Ντόρα Μπακογιάννη τα λένε λίγο πριν την έναρξη της ομιλίαςΠαρόντες και ο Γιώργος Πατούλης με τον Κώστα ΜπακογιάννηΠαρόντες και ο Γιώργος Πατούλης με τον Κώστα ΜπακογιάννηΠαρών, φυσικά, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης Παρών, φυσικά, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον Κώστα ΚαραμανλήΚυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον Κώστα ΚαραμανλήΟ Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ Ο Ευρωπαίος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ Δεν έλειψαν και οι σέλφιΔεν έλειψαν και οι σέλφι 
Ο κ. Μητσοτάκης σκουπίζει τον ιδρώτα τουΟ κ. Μητσοτάκης σκουπίζει τον ιδρώτα τουΘερμά χειροκροτήματα απέσπασε ο πρόεδρος της ΝΔ σε πολλά σημεία της ομιλίας του
Φωτογραφίες: Eurokinissi, Intimenews


Πηγή: ΔΕΘ: Η ομιλία Μητσοτάκη σε φωτογραφίες -Γέλια, selfies και... ζέστη [εικόνες] | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου