Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Υποψήφιος για το δήμο Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Αποτέλεσμα εικόνας για Παναγιώτης Î¨Ï‰Î¼Î¹Î¬Î´Î·Ï‚Ο πρώην νομάρχης και περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, είπε να αφήσει τις τηλεπωλήσεις και να θέσει υποψηφιότητα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, διεκδικώντας την δημαρχία της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ψωμιάδης ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου την υποψηφιότητά του, σημειώνοντας πως «δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες».
Δήλωσε επίσης πως είναι ανοικτός σε συνεργασίες και προτάσεις καθώς όπως είπε «η Θεσσαλονίκη θέλει έναν δήμαρχο να ενώνει και να μη διχάζει. Δεν θέλω μια πόλη «στρας», μια πόλη μεταμφιεσμένη. Είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν».
Στις εκλογές κατεβαίνει ανεξάρτητος, αλλά έχει ζητήσει εδώ και λίγες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου