Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Εύα Καϊλή: Μένω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ – Στην Ευρωβουλή αν προηγηθούν οι ευρωεκλογές

Σε διαρροές απαντά η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή, για την παρουσία της στο Κίνημα Αλλαγής και την κάθοδό της στις ευρωεκλογές.

Ειδικότερα, η κ. Καϊλή σημειώνει πως «έμεινα εδώ στην
δημοκρατική παράταξη, στις πιο δύσκολες υπαρξιακές μάχες της, όταν πολεμήθηκε και υπονομεύθηκε εκ των έσω, την ίδια ώρα που δίναμε εθνικές μάχες απέναντι στον λαϊκισμό, ενώ ποτέ δεν επεδίωξα χαριστικά να διοριστώ σε λίστες και εύκολα ψηφοδέλτια» και συμπληρώνει ότι «με την νυν ηγεσία, έχοντας αθροίσει δυνάμεις στον ευρύτερο χώρο του προοδευτικού κέντρου τα πράγματα δείχνουν καλύτερα πλέον για τις Εθνικές εκλογές. Στην πρόταση που μου έγινε, δήλωσα παρούσα για την Θεσσαλονίκη μου».

«Έμεινα εδώ άλλωστε, ακόμη και όταν δύο φορές μου αφαιρέθηκε η έδρα της Θεσσαλονίκης, μέχρι τις Ευρωεκλογές που με τίμησαν και επέλεξαν για την 1η μου θητεία 122.000+ Έλληνες. Θεωρώ αυτονόητο το να κριθώ εκ νέου με σταυρό από εκείνους, ως μία ανάμεσα σε 42 υποψηφίους, αν τελικά προηγηθούν οι Ευρωεκλογές. Εν ενεργεία εκλεγμένος βουλευτής, άλλωστε, εφόσον δεν συντρέχουν ηθικοί λόγοι, δεν έχει ποτέ αποκλειστεί από το να είναι εκ νέου υποψήφιος με σταυρό. Είναι αναφαίρετο Δικαίωμα κάθε στελέχους σε κάθε Δημοκρατική παράταξη που σέβεται τις Δημοκρατικές διαδικασίες», επισημαίνει η ευρωβουλευτής. 


parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου