Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Συμφώνησε με Κόρχουτ ο Άρης

undefined
Σε συμφωνία με τον Μιχάλι Κόρχουτ έχει έρθει ο Άρης. Ο διεθνής Ούγγρος, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των "κιτρινόμαυρων".

Ο 30χρονος αριστερός μπακ έλυσε το συμβόλαιό του με την Χαποέλ Μπερ Σεβά και αναμένεται να φτάσει την Παρασκευή (11/) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στον Άρη και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. O Κόρχουτ, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1,5 έτους με τον Άρη.
Ο Μίχαλι Κορχούτ γεννήθηκε στο Ντέμπρετσεν, την 1η Δεκέμβρη του 1988. Έχει ύψος 1,81 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ-χαφ. Αναδείχθηκε στη Ντέμπρετσεν, εκεί όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών (2008-2016, 189 συμμετοχές με οκτώ γκολ), ενώ έπαιξε και στην Καποσβάρ, πριν πάρει μεταγραφή για το Ισραήλ και την Χαποέλ Μπερ Σεβά όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος. 
Τη φετινή χρονιά με τον σύλλογο του Ισραήλ μετρούσε δέκα συμμετοχές, έχοντας πετύχει ένα γκολ (συνολικά έπαιξε εκεί 63 παιχνίδια). Επίσης μετράει 15 διεθνείς συμμετοχές με την εθνική Ουγγαρίας, ενώ αποτέλεσε τον βασικό αριστερό μπακ της ομάδας της χώρας του στο πρόσφατο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου