Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Παύλος Χρηστίδης : Έφτασε η ώρα να έχουμε προοδευτικό πρόεδρο Δημοκρατίας

Αποτέλεσμα εικόνας για Παύλος ΧρηστίδηςΤη θέση ότι το ΚΙΝΑΛ θα προτείνει προοδευτικό υποψήφιο από το χώρο της Κεντροαριστεράς για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, επανέλαβε το εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση με τους πολιτικούς
συντάκτες.
«Έφτασε η ώρα να έχουμε Πρόεδρο από τον προοδευτικό χώρο. Και θα έχουμε την πρότασή μας», επισήμαναν, σχολιάζοντας έτσι τη σχετική αναφορά του πρωθυπουργού πως η ΝΔ έχει συμφωνήσει δήθεν με το Κίνημα Αλλαγής να προτείνει στέλεχός του για τη Προεδρία της Δημοκρατίας. «Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Τσίπρα, ο οποίος θέλει να λέει ότι είναι κεντροαριστερός, να στηρίξει την πρότασή μας».
Τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής χαρακτήρισαν απαράδεκτη την εμπλοκή από τον Αλέξη Τσίπρα του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας στην πολιτική αντιπαράθεση. «Ο κ. Τσίπρας, με τον τρόπο αυτό, στηρίζει τη δεξιά συνιστώσα που τον έφερε στην εξουσία», είπαν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει για μία δεύτερη θητεία τον Προκόπη Παυλόπουλο.
Να σημειωθεί οτι η Μαρία Σπυράκη διάψευσε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η Νέα Δημοκρατία να ψηφίσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο η τον Κώστα Σημίτη για πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε συνεννόηση με την Νέα Δημοκρατία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου