Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Παραμένει Γραμματέας στο ΚΙΝΑΛ ο Μανόλης Χριστοδουλάκης

O Γραμματέας στο ΚΙΝΑΛ, Μανόλης ΧριστοδουλάκηςΜε 4.200 αντιπροσώπους πραγματοποιείται το Σάββατο και την Κυριακή, 30 και 31 Μαρτίου, το έκτακτο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να εκλέξει τα νέα όργανα του κόμματος.

Στο Συνέδριο, που θα ξεκινήσει με την ομιλία της Προέδρου Φώφης Γεννηματά, δεν έχουν κληθεί εκπρόσωποι άλλων κομμάτων, καθώς δεν αρκεί ο χρόνος. Η Χαριλάου Τρικούπη θα παραλάβει την αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς το βράδυ της Παρασκευής υπάρχει αγώνας μπάσκετ του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα οι ομιλίες να περιοριστούν την πρώτη ημέρα, καθώς τη δεύτερη θα διεξαχθεί η ψηφοφορία για την εκλογή νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.
Ομιλητές θα είναι όμως οι πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου, καθώς και ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος.
Μετά το Συνέδριο η νέα ΚΠΕ θα εκλέξει το 20μελές Πολιτικό Συμβούλιο, που θα αποτελεί το καθοδηγητικό όργανο του ΚΙΝΑΛ.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας» Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής θα παραμείνει ο Μανόλης Χριστοδουλάκης, ενώ εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου θα παραμείνει εκπρόσωπος Τύπου και ο Παύλος Χρηστίδης. Συνολικότερα άλλωστε η Φώφη Γεννηματά θα επιδιώξει ανανέωση όλων των οργάνων, φέρνοντας αργά αλλά σταθερά στο προσκήνιο μια νέα γενιά στελεχών.
Η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη, άλλωστε, καθιστά σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχθεί συζητήσεις για μετατροπή του ΚΙΝΑΛ σε …ΠΑΣΟΚ- γεγονός που αναμένεται να ξεκόψει εξ αρχής.
ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ
Βασίλης Σκουρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου