Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Ποιοι εκλέγονται στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ - Δεν εκλέγονται Ηχηρά ονόματα απο τη Θεσσαλονίκη

Αποτέλεσμα εικόνας για Ποιοι εκλέγονται στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛΤο μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠαΣοΚ.
Το νέο όργανο θα αποτελείται από 251 εκλεγμένα μέλη, συν τους βουλευτές, ευρωβουλευτές και προέδρους τριτοβάθμιων
οργανώσεων.

Η ΚΕ θα εκλέξει τις επόμενες ημέρες την 21μελης Εκτελεστική Γραμματεία, ένα ευέλικτο όργανο το οποίο θα μπορεί να συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και τον νέο γραμματέα το κόμματος. 

Δεν εκλέγονται Ηχηρά  ονόματα από τη Θεσσαλονίκη ,όπως ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης, ο πρ. Γραμματέας ΝΕ Θεσσαλονίκης και μέλος της πρ. ΚΠΕ Χρόνης Μακρίδης και ο Νίκος Κριθαρίδης και μάλιστα στελέχη που στήριξαν πολύ σθεναρά τη Πρόεδρο κατά την εκλογή της.
Σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, μπορεί το μπλοκ της Προέδρου να έχει κερδίσει τη πρώτη εξάδα,λόγο στρατηγικής και προσωπικών προσδοκιών του επιτελείου της , όμως το στρατόπεδο του Νίκου Ανδρουλάκη αναφέρεται για μεγάλη επιτυχία που αγγίζει το 100% των υποψηφίων του,με 105 εκλεγμένων 



Η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί, αφού πρώτα υπολογιστεί η ποσόστωση των γυναικών που είναι 33% και τα μέλη που θα μετέχουν από τον απόδημο Ελληνισμό. 


Ολόκληρη η λίστα των εκλεγέντων στη νέα Κεντρική Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ: 


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου