Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Στον τελικό του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ!

undefined
Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!Με την "λευκή" ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο "Θ. Κολοκοτρώνης" και σε συνδυασμό με τη
νίκη του με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό στην Τούμπα, ο Δικέφαλος του Βορρά πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της 11ης Μαΐου χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του σήμερα.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε... "επαγγελματική" εμφάνιση, δίχως να δημιουργήσει αρκετές φάσεις. Παρότι απειλήθηκε από τους Αρκάδες, ο Πασχαλάκης διατήρησε το μηδέν στις καλές στιγμές των γηπεδούχων, με τους "ασπρόμαυρους" να ελέγχουν το ματς και να "σφραγίζουν" την τρίτη διαδοχική παρουσία τους στον τελικό του θεσμού.
Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει ην τρίτη σερί κατάκτηση του τροπαίου και το νταμπλ φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.
Αξιοσημείωτο το ότι ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, σε παιχνίδι εντός συνόρων για πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν κατάφερε να σκοράρει μένοντας στο μηδέν.
Συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (Δουβίκας 41′), Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (Μπελόκ 64′), Φερνάντεζ, Κώτσιρας, Τσιλιανίδης (Αραβίδης 74′).
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ, Μίσιτς (Ολιβέιρα 52′), Λημνιός, Ζαμπά (Πέλκας 62′), Μπίσεσβαρ, Άκπομ (Σφιντέρσκι 77′).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου