Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Γιάννης Ιωαννίδης - Επανεκκίνηση - Δήμος Δέλτα : Για να πετύχεις αποτελέσματα, χρειάζεται να έχεις γνώσεις, εμπειρία και το απαιτούμενο σχέδιο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Giannis Ioannidis, χαμογελάει, κοντινό πλάνο, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενοΔεν απαιτούνται μαγικές συνταγές για να πετύχεις σπουδαία αποτελέσματα. Χρειάζεται να έχεις γνώσεις,
εμπειρία και το απαιτούμενο σχέδιο.
Για δεκαετίες η σύνδεση του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στη Σίνδο, με την τοπική κοινωνία παρέμεινε μια ευχή και δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ πραγματικότητα. Είναι άμεση προτεραιότητα για εμάς η ουσιαστική συνεργασία του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με την τοπική κοινωνία.
Ο επικεφαλής και μέλη του συνδυασμού μας παρακολούθησαν την ημερίδα με θέμα «Η υγιεινή Ελληνική κουζίνα και η Γαστρονομία της Ελλάδας» η οποία διοργανώθηκε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας. Αρνητική εντύπωση έκανε η ηχηρή απουσία των τοπικών φορέων του Δήμου μας.
Το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια του Δήμου μας και οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την γνώση που παράγεται στο τριτοβάθμιο αυτό ίδρυμα προς όφελος και των δύο πλευρών, τόσο του ΤΕΙ όσο και του Δήμου Δέλτα.
Επανεκκίνουμε τον Δήμο Δέλτα και χτίζουμε τις σχέσεις του Δήμου με τους φορείς και τους οργανισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου