Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Champions League: Η Τότεναμ «σκότωσε» (1-0) την Μάντσεστερ Σίτι στο νέο «σπίτι» της

Ο Σον της Τότεναμ πανηγυρίζει το γκολ επί της Μάντσεστερ ΣίτιΙδανικό ξεκίνημα στο νέο της γήπεδο έκανε η Τότεναμ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.  Η Τότεναμ κέρδισε με 1-0 την Μάντσεστερ Σίτι και πλέον στην ρεβάνς καλείται να το υπερασπιστεί, αν
θέλει να περάσει στα ημιτελικά του Champions League. Ο Λιορίς στο 13’ απέκρουσε πέναλτι του Αγκουέρο και με τον Χάρι Κέιν εκτός λόγω τραυματισμού, ο Σον στο 78’ με δυνατό σουτ έδωσε τη νίκη στην Τότεναμ.
Στις 10 φορές που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε νοκ άουτ αγώνες ομάδες από την Αγγλία τις οκτώ η ομάδα που βρίσκεται στην πιο χαμηλή θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει πάρει την πρόκριση. Αυτό σημαίνει ότι η Τότεναμ έχει και την... προϊστορία στο πλάι της για την πρόκριση στα ημιτελικά.
Στη συνέχεια η Μάντσεστερ Σίτι πίεσε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά το έκανε ανορθόδοξα και έτσι η Τότεναμ κράτησε το υπέρ της σκορ ενόψει της ρεβάνς στην έδρα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Οι ενδεκάδες στο Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λορίς, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ροζ, Γουίνκς (81' Γουανιάμα), Έρικσεν, Σισοκό, Σον, Άλι (87' Γιορέντε), Κέιν (58' Μόουρα).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Οταμέντι, Λαπόρτ, Ντελφ, Γκιουντογάν, Φερναντίνιο, Νταβίντ Σίλβα (89' Ντε Μπράινε), Μαχρέζ (89' Σανέ), Στέρλινγκ, Αγκουέρο (71' Ζεζούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου