Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης: Σε 48 ώρες κανείς δε θα έχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα

Μητσοτάκης: Σε 48 ώρες κανείς δε θα έχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδαΜέχρι την τελευταία στιγμή ο πρόεδρος της ΝΔ σφίγγει χέρια και συνομιλεί με πολίτες εν όψει της ευρωκάλπης. Απόψε η τελευταία ανοιχτή ομιλία στη Θεσσαλονίκη. “Δεν τιμά τη Θεσσαλονίκη η εικόνα των μουσαμάδων και των ακίνητων βαγονιών” δήλωσε ο Μητσοτάκης προεξοφλώντας νίκη Τζιτζικώστα και Ταχιάου

«Σε 48 ώρες δεν θα υπάρχει καμία Ελληνίδα και κανένας Έλληνας που να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Θεσσαλονίκηκαι έχοντας κάνει, όπως σημειώνουν από τη ΝΔ, την επιλογή να βρίσκεται μέχρι και την τελευταία στιγμή της προεκλογικής περιόδου στους δρόμους και τις γειτονιές και να εξηγεί ο ίδιος στους πολίτες το σχέδιο του. 
Την πολιτική αλλαγή όπως την υπόσχεται η ΝΔ, και ο κ. Μητσοτάκης την περιγράφει σε μόλις 15 λέξεις. «Δραστική μείωση φόρων, δημιουργία πολλών και καλών θέσεων εργασίας, αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες». «Αν ψήφιζα στη Θεσσαλονίκη, θα ψήφιζα τον Νίκο Ταχιάο για Δήμαρχο», ανέφερε έξω από το προεκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Θεσσαλονίκης το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους Θεσσαλονικείς: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι στις δημοτικές εκλογές, πάνω απ΄ όλα, ψηφίζετε για την πόλη σας και τα κομματικά χρίσματα δεν έχουν και τόσο μεγάλη σημασία. Όμως η Θεσσαλονίκη δεν είναι μια τυχαία πόλη. Είναι η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, και κυρίως μια πόλη που αξίζει πολύ καλύτερα» 
Στη σύντομη ομιλία που έκανε στους πολίτες, ενόψει της αποψινής κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης που θα γίνει στην προβλήτα Α' του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα της πόλης και δεσμεύθηκε «να αντιμετωπίσει άμεσα τις προκλήσεις» σε συνεργασία τόσο με τον Νίκο Ταχιάο όσο και τον Απόστολο Τζιτζικώστα, προεξοφλώντας τις νίκες τους στον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αντίστοιχα. 
«Μίλησε ο Νίκος για το πρόβλημα της εγκληματικότητας, της μικρής, της μεσαίας, της μεγάλης παραβατικότητας. Θα επαναφέρουμε το νόμο για την τάξη στη χώρα, θα πετάξουμε τους κουκουλοφόρους έξω από τα Πανεπιστήμια. Οι Έλληνες πολίτες έχουν δικαίωμα να αισθάνονται και πάλι ασφαλείς. Θα στηρίξουμε την αναπτυξιακή δυναμική της πόλης, θα στηρίξουμε τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, θα λύσουμε το πρόβλημα των Αστικών Συγκοινωνιών, ένα ζήτημα το οποίο δεν αφορά μόνο την πόλη, την Περιφέρεια, αφορά και το κεντρικό Κράτος» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΟΑΣΘ. 
Kαι πρόσθεσε: «Πάνω απ’ όλα, είμαστε εδώ για να σας αντιμετωπίσουμε με την αξιοπρέπεια που σας αρμόζει. Δεν τιμά τη Θεσσαλονίκη η εικόνα των μουσαμάδων και των ακίνητων βαγονιών. Προσβάλλει τη Θεσσαλονίκη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι αρωγός στην επόμενη δημοτική αρχή, όπως και στην επόμενη περιφερειακή αρχή. Θα είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες, για να κάνουμε τις ζωές όλων των Ελλήνων καλύτερες» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου