Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Χειμωνάς για Ποτάμι: Πρέπει να συνεχίσουμε αυτόνομοι

O Θανάσης ΧειμωνάςΤο Ποτάμι πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται αυτόνομο, είπε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6ο Θανάσης Χειμωνάς λίγη ώρα πριν από τη συνεδρίαση των οργάνων του κόμματος και μετά το 1,5% που απέσπασε στις ευρωεκλογές.

Χαρακτήρισε αποτυχία και άσχημο το αποτέλεσμα, το οποίο όμως -όπως είπε- δεν μας εξέπληξε. Κατά τον ίδιο, το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη έχει κάνει λάθη, τα περισσότερα στο ξεκίνημά του, προσπαθώντας να βρει στίγμα, πηγαίνοντας είναι προς το ΣΥΡΙΖΑ είτε προς τη ΝΔ.
Ο κ. Χειμωνάς χαρακτήρισε εξαιρετική την προεκλογική καμπάνια του κόμματος, είπε όμως ότι “προσπαθούσαμε να βάλουμε το θέμα των ευρωεκλογών στο τραπέζι και μας έλεγαν κάντε σχόλιο για ανάρτηση του Πολάκη”.
Σε ερώτηση αν μπορεί να συνεργαστεί με τη ΝΔ, απάντησε “δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούμε να συνεργαστούμε με ένα κόμμα που διέλυσε την κοινοβουλευτική μας ομάδα και κάποια στελέχη του μας αποκαλούσαν προδότες”. Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών είπε ότι ίσως ο κόσμος έχει γίνει “Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός” και δεν θέλει να μας ακούει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου