Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Εκλογές 2019: Γεννηματά – Λυπάμαι για τον κ. Βενιζέλο

Aφού άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο πλαίσιο του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, πήρε θέση και για τη ρήξη με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος Ευάγγελο Βενιζέλο.

Λυπάμαι για την απόφασή του να εγκαταλείψει

«Την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες υποχρέωσαν τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εκλογές», ανέφερε αρχικά η κ. Γεννηματά, αυτή την Κυριακή θα τον υποχρεώσουν σε άλλη μια ήττα με το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
«Στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», υποστήριξε η ίδια και τότε αναφέρθηκε στα όσα γίνονται στο Κίνημα Αλλαγής τις τελευταίες ώρες: «Και αυτόν τον στόχο υπηρετώ με τον κ. Καμίνη (στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατεία) και αυτό σηματοδοτεί η επιλογή του, τη διεύρυνση του χώρου».
«Τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και τον πολιτικό αχταρμά του ΣΥΡΙΖΑ», είπε η κα Γεννηματά και συνέχισε: «Και εμείς η πραγματικά προοδευτική παράταξη να αποτελέσουμε ανάχωμα στην άνοδο της Δεξιάς».
Εν συνεχεία είπε: «Λυπάμαι για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία… οι απόντες διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ».
Τέλος ερωτηθείσα από δημοσιογράφους απάντησε πως «ο κ. Βενιζέλος «θα μπορούσε να είναι υποψήφιος σε οποιαδήποτε περιφέρεια ήθελε με σταυρό και να προσφέρει».

Νέα Σελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου