Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Γιώργος Παπανδρέου: Στιγμές αγωνίας για τον πρώην πρωθυπουργό

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Παπανδρέου: Στιγμές αγωνίας για τον πρώην Ï€ÏÏ‰Î¸Ï…Ï€Î¿Ï…ÏÎ³ÏŒΟ Γιώργος Παπανδρέου πέρασε δύσκολες στιγμές την προηγούμενη Κυριακή, όταν και ο πρώην πρωθυπουργός παραλίγο να έχει ατύχημα με στην Πάτρα.

Έπεσε πάνω στο ισχυρό μπουρίνι

Ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να αθληθεί με το κανό του, αλλά η ημέρα επιφύλασσε… μπουρίνι και μεγάλα κύματα στην θάλασσα της Πάτρας.
Όπως αναφέρει στο dete.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας: «Είδαμε τον Γιώργο Παπανδρέου να μπαίνει με το κανό στην θάλασσα. Αρχισε να κωπηλατεί με κατεύθυνση την Ναύπακτο. Μέσα σε δέκα λεπτά, εκεί που η θάλασσα ήταν λίμνη, σηκώνει το μπουρίνι. Γίνεται χαμός. Φεύγουν οι ομπρέλες, οι ξαπλώστρες αναποδογύρισαν, ο κόσμος πανικόβλητος μαζεύει τα παιδιά του και φεύγουν. Όσοι είχαν δει τον πρώην πρωθυπουργό περίμεναν με αγωνία για το πώς θα βγει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.
Όπως συμπληρώνει ο ίδιος μάρτυρας, ο κ. Παπανδρέου κατάφερε τελικά μετά από λίγα λεπτά να βγει στην στεριά, παρά τα κύματα των περίπου δύο μέτρων και έτσι έληξε αίσια η περιπέτειά του.
Δείτε το βίντεο με την κακοκαιρία που επικρατούσε στην περιοχή τη συγκεκριμένη ώρα.
πηγή φωτογραφιών: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου