Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Aρης: Ο Χαριστέας νέος διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος

Αποτέλεσμα εικόνας για Aρης: Ο Χαριστέας νέος διευθυντής ποδοσφαιρικού Ï„Î¼Î®Î¼Î±Ï„Î¿Ï‚Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός αποτελεί και επισήμως το νέο διευθυντή στο ποδοσφαιρικό τμήμα των
«κίτρινων».

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Άγγελου Χαριστέα στο σπίτι του. Ο άλλοτε διεθνής άσος της ομάδας μας αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και σήμερα το απόγευμα θα παρουσιαστεί στην προπόνηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Καρυπίδη. Η επίσημη παρουσίαση του Άγγελου Χαριστέα θα πραγματοποιηθεί σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».

Η δήλωση Χαριστέα
Ο Χαριστέας ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Νιώθω μεγάλη χαρά και τιμή που επιστρέφω στην ομάδα, στην οποία αναδείχθηκα ως ποδοσφαιριστής. Θα κάνω τα πάντα για να συμβάλω στην περαιτέρω εξέλιξη της ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια κάνει βήματα μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Καρυπίδη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Ο 39χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, για να ακολουθήσουν Αθηναϊκός, Βέρντερ Βρέμης, Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργη, Λεβερκούζεν, Αρ Αβινιόν, Σάλκε και Παναιτωλικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου